Tar ditt företag vara på digitaliseringens möjligheter? (16/10/19)

ALMI arrangerar:

Digitalisering öppnar för nya kundrelationer, affärer och affärsmodeller. För mindre industriföretag är alla erbjudanden om digitaliseringslösningar en snårskog. Hur hittar du rätt lösning för dig?

IVAs Smart industri erbjuder dig och ditt företag att kickstarta din digitaliseringsresa. Kickstart Digitalisering hålls under två tillfällen och innebär inspiration, diskussion och konkret vägledning så att du direkt efteråt kan sätta igång med digitaliseringsprojekt.

Under träffarna får du ta del av erfarenheter och stöd av experter och företrädare från både små och stora industriföretag, och gott om tid att diskutera de utmaningar som ni själva har identifierat. Träffarna är särskilt utformade för små och medelstora industriföretag, med fokus på samverkan och kunskapsdelning. Vi kommer att diskutera alltifrån förutsättningar kopplade till regelverk och insatser från regering, myndigheter och andra aktörer till utmaningar kring kompetensförsörjning och ledarskapets betydelse för digital transformation. Samt möjligheterna till finansieringslösningar och samverkan med andra. Medverkar gör bland andra: representant från Kalmar Industries och Adam Airosto, vd Emballator Växjöplast – vinnare av företagstävlingen IVAs Smart industri 2016. Träffarna i Växjö genomförs av IVAs Smart Industri och Kickstart Digitalisering i samarbete med Linnéakademien, Gotech och Almi. Finansiärer av IVAs Smart industri är Tillväxtverket, ABB, Scania, Siemens och Teknikföretagen. Därutöver är ytterligare en rad företag och organisationer engagerade.

Läs mer HÄR