Företagsträff kvällstid 24 april (24/04/19)

Hur hittar du arbetskraft nu och framöver

Välkommen till en kväll, där vi sätter fokus på en av de stora utmaningarna för företagen i Tingsryds kommun: brist på arbetskraft.

24 april bjuder vi in till en kväll med inspiration, tips och konkreta förslag till hur du får tag på nya medarbetare och kollegor både nu och på sikt.

Tillsammans med kommunen, DUA och Region Kronoberg har vi samlat representanter från näringslivet, vuxenutbildningen, Arbetsförmedlingen med flera som berättar och samtalar om pågående samarbeten, stödmöjligheter, projekt och jobbspår, men också om hur du blir en attraktiv arbetsgivare och hur du behåller de medarbetare du redan har.

Moderator för kvällen är Johan Wester, som blev Kajan med hela svenska folket efter humorserien HippHipp! och som i dag är programledare på bl.a. Vem vet mest på SVT.

Läs mer HÄR eller anmäl dig HÄR – och ta gärna med en kollega eller en annan företagare!

Välkommen!

 

 

Näringslivsträffer är ett forum för näringslivet att nätverka och knyta kontakter. Dessutom får du som företagare ta del av de senaste nyheterna från kommunen och öppna diskussioner om utveckling och tillväxt i kommunen hålls.